“Fatto a mano” πάει να πει «φτιαγμένο στο χέρι». Μια φράση που περιγράφει ακριβώς όλα τα μαγικά που συμβαίνουν στο ανοιχτό εργαστήριο του Περιστερίου. Εδώ που τα φρέσκα φρούτα εποχής καθαρίζονται ένα-ένα στο χέρι για να δημιουργήσουν συγκλονιστικά sorbet, το παγωτό είναι αυστηρά χειροποίητο, ενώ ακόμα και το χωνάκι φτιάχνεται καθημερινά και κάνει τα πρωινά να μοσχοβολούν φρεσκοψημένο μπισκότο. Τι γεύσεις, όμως, θα συναντήσεις; https://www.athensvoice.gr/fatto-mano-pagoto-poy-mas-axizei
Διαβάστε εδώ τι έγραψαν για εμάς, στο Athensvoice.gr ή δείτε εδώ την έντυπη έκδοση
Πολιτική cookies και δεδομένων