Παγωτό Fatto a mano σημαίνει:

ΦΡΕΣΚΟ

ΦΡΕΣΚΟ

100& φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου κ.α.)

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ

Αγαπάμε να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε “παιχνιδιάρικες” γεύσεις τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

Fatto a Mano στα ιταλικά σημαίνει φτιαγμένο με το χέρι. Τα πάντα εδώ είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τα χέρια μας, ακόμα και το χωνάκι! 

ΕΠΟΧΙΚΟ

ΕΠΟΧΙΚΟ

100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά χωρίς κανένα πρόσθετο.

ΠΟΙΟΤΙΚΟ

ΠΟΙΟΤΙΚΟ

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες (σοκολάτα Vahrlona, κρόκο Κοζάνης, θυμαρίσιο μέλι, ανθότυρο ΠΟΠ κ.α.) 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Δημιουργία για εμάς σημαίνει συνεχείς πειραματισμούς πάνω σε πρωτότυπους, αυθεντικούς, παραδοσιακούς συνδυασμούς 

ΓΙΟΡΤΙΝΟ

ΓΙΟΡΤΙΝΟ

Στο Fatto a Mano πιστεύουμε ότι το παραδοσιακό γιορτινό τραπέζι στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γεύμα. Είναι στιγμές αγάπης που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και μας φέρνουν πιο κοντά. Για κάθε γιορτινό τραπέζι έχουμε μια πρωτότυπη γλυκιά γευστική πρόταση!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ

Παγωτό Ρακόμελο: Αυθεντική κρητική τσικουδιά και θυμαρίσιο μέλι που αξίζει να δοκιμάσετε! 

Διαδικασία παραγωγής

Fatto a mano στα ιταλικά σημαίνει “χειροποίητο”, “φτιαγμένο στο χέρι”

Άριστες πρώτες ύλες

Στο fatto a mano αγαπάμε να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας, και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής μας την Κρήτη!

Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά και πρόσθετες χρωστικές ή αρωματικές πρώτες ύλες.

Το παγωτό

Όλα μας τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβάλινο ή αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι στραγγιστό, 100% ελληνικό, με πραγματική σοκολάτα Vahrlona, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι κ.α. χωρίς κανένα πρόσθετο και χωρίς γλουτένη. 

Tα Sorbet

100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά (εκτός από τον ανανά και το mango) χωρίς κανένα πρόσθετο.

Gluten free / Χωρίς Λακτόζη / Νηστίσιμα / Vegan

Καθημερινή παραγωγή μπροστά στον πελάτη

Στο ανοικτό εργαστήριο μας στο Περιστέρι μπορείτε να δείτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας από το Α (καθάρισμα φρέσκων φρούτων κτλ) έως το Ω (δημιουργία παγωτού).

Δείτε εδώ video από τη διαδικασία παραγωγής.

Άριστες πρώτες ύλες

Στο fatto a mano αγαπάμε να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας, και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής μας την Κρήτη!

Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά και πρόσθετες χρωστικές ή αρωματικές πρώτες ύλες.

Το Παγωτό

Όλα μας τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβάλινο ή αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι στραγγιστό, 100% ελληνικό, με πραγματική σοκολάτα Vahrlona, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι κ.α. χωρίς κανένα πρόσθετο και χωρίς γλουτένη. 

Τα Sorbet μας

100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά (εκτός από τον ανανά και το mango) χωρίς κανένα πρόσθετο.

Gluten free / Χωρίς Λακτόζη / Νηστίσιμα / Vegan

Καθημερινή παραγωγή μπροστά στον πελάτη

Στο ανοικτό εργαστήριο μας στο Περιστέρι μπορείτε να δείτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας από το Α (καθάρισμα φρέσκων φρούτων κτλ) έως το Ω (δημιουργία παγωτού).

Δείτε εδώ video από τη διαδικασία παραγωγής.

To όραμα μου:

Θέλω η γεύση του παγωτού να είναι αληθινή, έχω εμμονή με την ποιότητα, δεν επιδιώκω εντυπωσιακά χρώματα και αρώματα και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης.

Σε κάθε μου ταξίδι, σε κάθε γωνία της Ελλάδας και του κόσμου αναζητώ τις καλύτερες και πιο ποιοτικές πρώτες ύλες για να τις μετουσιώσω σε χειροποίητο παγωτό! 

Όλα τα παγωτά μας φτιάχνονται από φρέσκο γάλα αγελαδινό ή βουβαλίσιο, θυμαρίσιο μέλι, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ από τον τόπο καταγωγής μου. Όλα μας τα sorbet φτιάχνονται από φρέσκα φρούτα εποχής, τα οποία επιλέγουμε καθημερινά με την ομάδα μου.  Έπειτα τα καθαρίζουμε ένα ένα και τα μετουσιώνουμε σε παγωτό, διατηρώντας πάντα την φρεσκάδα και τη γεύση του κάθε φρούτου. Οι εισαγόμενες πρώτες ύλες είναι με αντίστοιχες προδιαγραφές, όπως σοκολάτα Valrhona και φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την προτίμηση σας στις γεύσεις fatto a mano εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια.