“Πού θα φάμε το καλύτερο gelato στην Αθήνα” | Γ. Παπαστάμου | Γαστρονόμος

Αν δεν έχετε δει cassata siciliana. Παντεσπάνι βουτηγμένο σε λικέρ έχει, γέμιση από τυρί ρικότα έχει, πράσινο μάρτσιπαν και γιρλάντες από γκλασαρισμένα πολύχρωμα φρούτα επίσης έχει. Αυτό το τεκνικόλορ υπερθέαμα από τη Σικελία έγινε φέτος παγωτό στο Fatto a Mano. Για κάτι πιο μίνιμαλ, το παγωτό με γεύση καφέ αξίζει δοκιμή, καθώς οι κόκκοι καφέ ψήνονται επιτόπου και εκχυλίζονται στο γάλα. Το μασκαρπόνε-μανταρίνι είναι νέα είσοδος, που εξισορροπεί ωραία τη φρεσκάδα με την πληθωρική κρέμα. 

Διαβάστε εδώ τι έγραψαν για εμάς, στο Γαστρονόμο της Καθημερινής.