100& φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου κ.α.)
Αγαπάμε να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε “παιχνιδιάρικες” γεύσεις τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας.
Fatto a Mano στα ιταλικά σημαίνει φτιαγμένο με το χέρι. Τα πάντα εδώ είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τα χέρια μας, ακόμα και το χωνάκι!
100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά χωρίς κανένα πρόσθετο.
Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες (σοκολάτα Vahrlona, κρόκο Κοζάνης, θυμαρίσιο μέλι, ανθότυρο ΠΟΠ κ.α.)
Δημιουργία για εμάς σημαίνει συνεχείς πειραματισμούς πάνω σε πρωτότυπους, αυθεντικούς, παραδοσιακούς συνδυασμούς
Στο Fatto a Mano πιστεύουμε ότι το παραδοσιακό γιορτινό τραπέζι στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γεύμα. Είναι στιγμές αγάπης που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και μας φέρνουν πιο κοντά. Για κάθε γιορτινό τραπέζι έχουμε μια πρωτότυπη γλυκιά γευστική πρόταση!
Παγωτό Ρακόμελο: Αυθεντική κρητική τσικουδιά και θυμαρίσιο μέλι που αξίζει να δοκιμάσετε!
Fatto a mano στα ιταλικά σημαίνει “χειροποίητο”, “φτιαγμένο στο χέρι”
Στο fatto a mano αγαπάμε να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας, και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής μας την Κρήτη!
Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά και πρόσθετες χρωστικές ή αρωματικές πρώτες ύλες.
Όλα μας τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβάλινο ή αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι στραγγιστό, 100% ελληνικό, με πραγματική σοκολάτα Vahrlona, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι κ.α. χωρίς κανένα πρόσθετο και χωρίς γλουτένη.
100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά (εκτός από τον ανανά και το mango) χωρίς κανένα πρόσθετο.
Gluten free / Χωρίς Λακτόζη / Νηστίσιμα / Vegan
Στο ανοικτό εργαστήριο μας στο Περιστέρι μπορείτε να δείτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας από το Α (καθάρισμα φρέσκων φρούτων κτλ) έως το Ω (δημιουργία παγωτού).
Στο fatto a mano αγαπάμε να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές ελληνικές πρώτες ύλες (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας, και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής μας την Κρήτη!
Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά και πρόσθετες χρωστικές ή αρωματικές πρώτες ύλες.
Όλα μας τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβάλινο ή αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι στραγγιστό, 100% ελληνικό, με πραγματική σοκολάτα Vahrlona, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι κ.α. χωρίς κανένα πρόσθετο και χωρίς γλουτένη.
100% φρέσκα, επιλεγμένα, φρούτα εποχής, ελληνικά (εκτός από τον ανανά και το mango) χωρίς κανένα πρόσθετο.
Gluten free / Χωρίς Λακτόζη / Νηστίσιμα / Vegan
Στο ανοικτό εργαστήριο μας στο Περιστέρι μπορείτε να δείτε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας από το Α (καθάρισμα φρέσκων φρούτων κτλ) έως το Ω (δημιουργία παγωτού).
Θέλω η γεύση του παγωτού να είναι αληθινή, έχω εμμονή με την ποιότητα, δεν επιδιώκω εντυπωσιακά χρώματα και αρώματα και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης.
Σε κάθε μου ταξίδι, σε κάθε γωνία της Ελλάδας και του κόσμου αναζητώ τις καλύτερες και πιο ποιοτικές πρώτες ύλες για να τις μετουσιώσω σε χειροποίητο παγωτό!
Όλα τα παγωτά μας φτιάχνονται από φρέσκο γάλα αγελαδινό ή βουβαλίσιο, θυμαρίσιο μέλι, ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ από τον τόπο καταγωγής μου. Όλα μας τα sorbet φτιάχνονται από φρέσκα φρούτα εποχής, τα οποία επιλέγουμε καθημερινά με την ομάδα μου. Έπειτα τα καθαρίζουμε ένα ένα και τα μετουσιώνουμε σε παγωτό, διατηρώντας πάντα την φρεσκάδα και τη γεύση του κάθε φρούτου. Οι εισαγόμενες πρώτες ύλες είναι με αντίστοιχες προδιαγραφές, όπως σοκολάτα Valrhona και φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την προτίμηση σας στις γεύσεις fatto a mano εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια.
Πολιτική cookies και δεδομένων